Ce mănâncă italienii după masă pentru a se menține în formă. SECRETUL bucătăriei mediteraneene
Italienii se uită la sănătate și aleg băuturile pe care le beau după masă într-un mod unic. După masă, italienii beau diferite băuturi care ajută la digestie. Astfel, de fiecare dată, își reglează digestia și se mențin și mai sănătoși. Pentru că sunt simple, trucurile pot fi folosite de oricine.
Un digestiv este o băutură care ajută la îmbunătățirea procesului digestiv și la o mai bună absorbție a nutrienților. Aceste băuturi sunt luate în fiecare zi și sunt apreciate pentru beneficiile lor pentru stomac și intestine.
De exemplu, italienii beau un mic espresso la sfârșitul mesei, ceea ce ajută digestia. După o masă copioasă, acest ritual nu numai că îi face să se simtă confortabil, dar îi ajută să se relaxeze și să aibă mai multă energie. În plus, italienii beau băuturi care ajută la digestie, pe bază de plante, cum ar fi amaro sau limoncello, după masă. Acestea nu numai că satisfac papilele gustative, dar ajută și la digestie și la relaxarea stomacului după o masă mare.
Alimentația sănătoasă, o obișnuință pentru italieni De asemenea, mesele lor sunt adesea echilibrate și conțin o gamă largă de alimente proaspete de înaltă calitate, cum ar fi legumele, fructele, uleiul de măsline, peștele și, desigur, paste.
La sfârșitul mesei, mulți italieni preferă fructele proaspete în loc de deserturile grele. Conform ziare.com, fructele precum merele, perele și strugurii sunt o sursă naturală de dulceață, precum și o sursă de fibre care ajută la digestie.