PRIMUL JOB al lui Janni Alexandridis, câștigătorul ”Chefi la cuțite”. ”M-am certat cu tatăl meu când a aflat vestea că plec”

Publicat: 31 01. 2024, 16:30

Janni Alexandridis, căștigătorul ”Chefi la cuțite” sezonul 12, a dezvăluit care a fost primul său job.”M-am certat cu tatăl meu când a aflat vestea că plec”, a spus acesta.

În data de 18 octombrie 2023, a fost difuzată finala ”Chefi la cuțite” sezonul 12, la Antena. Acesta a fost ultimul sezon în care au mai apărut cei trei jurați: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

În finală s-au calificat trei concurenți: Ioana Dehelean şi Janni Alexandridis – cuţitul de aur din echipa Amanita Regală, a lui chef Florin Dumitrescu şi Valentin Timofte, cuţitul de aur din echipa Soarelui Răsare, a lui chef Sorin Bontea. Chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun concurent în finală.

După o finală foarte disputată, cel care a fost desemnat învingător a fost Janni Alexandridis, care a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Janni Alexandridis a muncit de mic copil în restaurantul pe care părinții săi îl dețin în Germania. Însă, la vârsta de 19 ani a avut primul său job într-un restauirant cu stele Michelin din Elveția, după cum a dezvăluit pentru spynews.ro.

 

Primul job al lui Janni Alexandridis, căștigătorul ”Chefi la cuțite”. ”Acolo am lucrat pentru Naomi Campbell”

„Primul meu job a fost în Elveția într-un restaurant cu stele Michelin, japonez. M-am certat cu tatăl meu când a aflat vestea că plec. M-am înscris pentru acest job și am primit foarte repede un răspuns. Nu este ușor să începi pe o poziție bună într-un astfel de restaurant. Am început la stația de mic dejun, am făcut omletă, ou prăjit. Când ești atât de tânăr trebuie să câștigi respectul cumva. Dacă mergi într-un loc unde sunt oameni care muncesc de mult timp acolo, tu nu poți să vii acolo și ești chef direct. Acolo am lucrat pentru Naomi Campbell, a fost ziua ei de naștere”, a povestit Janni Alexandridis.

„M-am certat mult cu familia mea, la vârsta de 16-17 ani. Întodeauna am avut acest vis, de a face ceva special. Pentru mine special înseamna să merg merg la un show culinar, la televiziune, să fac ceva în social media. Având un restaurant acasă, cel mai ok pentru părinții mei era să le vină băiatul în bucătarie, să ducă afacerea mai departe. Și eu mi-am dorit acest lucru până la vârsta de 16-17 ani, după mi-am dorit mai mult. Eu am vrut să fiu cel mai bun, exact acesta a fost conflictul, mi-au spus să rămân cu picioarele pe pământ”, a adăugat acesta.