Adrian Vornicu, despre cât de sănătoase sunt ALIMENTELE DE POST din magazine: Eu nu recomand nimic de la conservă
Adrian Vornicu, cercetător de renume care a studiat ani de zile în Franța, vine la Altceva cu Adrian Artene” și ne dezvăluie secrete uimitoare despre cum să trăim mult și bine! Vom afla împreună care sunt cele 5 greșeli care ne scurtează viața, deși suntem programați să trăim 140 de ani și de ce orele de masă sunt esențiale pentru sănătatea noastră. De asemenea, vom descoperi trucuri pentru o alimentație perfectă, rolul apei și al sării în dieta zilnică și cum putem evita capcanele întâlnite pe rafturile din magazine.
Întrebat cât de sănătoase sunt produsele de tofu sau pateu vegetal, cercetătorul susține că nu le consumă:
„Eu nu folosesc. Mă duc să iau de la piață. Toful acela din magazine, eu am mari îndoieli că este fermentat. Tofu trebuie să fie fermentat cu sare în tigaie, nimeni nu mai are răbdare. Acum, în comparație cu berea care o savurează toată lumea, v-ați întrebat dacă este fermentată? Nu este fermentată. Dacă ar fi fermentată, vedeam și noi aspectul lor pufos. Așa și cu alimentele de post. Eu nu recomand nimic de la conservă. Dacă e la conservă, interesul producătorului a fost să se pună conservant, adică borcanul ăla strămoșesc. Eu mi-am făcut propriul must. M-am dus în curțile oamenilor să culeg merele stricate sau uscate și cădeau merele din pom. M-am dus la omul care storcea merele și mi-am făcut propriul suc. Păi, când bei o cană de fructe ținută la rece, o cană cu ceai cu suc, cu o lingură de miere am rezolvat totul. Deci, ar fi mijloace să mâncăm sănătos. Te uiți la bătrânica care are o legătură din aia, din aia, cartofi. Și mănânci sănătos”.
Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”
Vezi și Adrian Vornicu: „Tot ce s-a curățat noaptea tu trebuie să elimini dimineața”
Conținutul ALTCEVA cu Adrian Artene poate fi urmărit și pe conturile de Facebook, Instagram, Tik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.