Antonescu susține modificarea legislației referitoare la primarii incompatibili: „Nu s-au apucat o mie de oameni să facă șmecherii”

Publicat: 13 08. 2013, 16:04
Actualizat: 30 07. 2014, 11:35

Liderul PNL Crin Antonescu a anunțat că va susține modificarea legii 161/2003, cea care reglementează situațiile de incompatibilitate, adăugând că va discuta cu premierul Ponta despre procedura care va fi aleasă: Ordonanță de Urgență sau proiect legislativ.

„Nu s-au apucat o mie de oameni să facă șmecherii. ANI nu a sesizat chestiunea asta când era PDL. Ce plăcut este pentru ANI să pigulească câte unul, luăm pe sărite, l-au luat pe Iohannis”, a afirmat Antonescu.     

Președintele PNL a subliniat că va avea o discuție cu premierul Ponta pentru a afla care au fost argumentele Ministerului Justiției pentru a da aviz negativ modificării legii 161/2003 inițiată de ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea.

Victor Ponta și Crin Antonescu s-au întâlnit la sediul central al PNL pentru a discuta despre probleme economice și politice, printre care modificarea legii incompatibilităților.