Sebastian Burduja: Cea mai mare problemă din București sunt DROGURILE. Nu există părinte care să nu se teamă. Fenomenul a scăpat de sub control

Publicat: 06 03. 2024, 22:29
Actualizat: 06 03. 2024, 23:32

This browser does not support the video element.

Liderul PNL București, Sebastian Burduja, a spus, marți seara, că cea mai mare problemă cu care se confruntă bucureștenii în prezent este traficul de droguri. „Nu există părinte care să nu se teamă”, afirmă sursa citată.

„Știți care este cea mai mare problemă din București? Drogurile! Fenomenul drogurilor în acest oraș este scăpat de sub control.

Cea mai mare nemulțumire a bucureștenilor este fenomenul drogurilor în București. Nu există părinte care să nu aibă copil în școală sau în liceu și să nu se teamă că va avea tentația de a încerca droguri.

După droguri, cred că pe locul doi (la capitolul nemulțumiri ale bucureștenilor – n .red.) era traficul, parcările și termoficarea.

Sunt probleme cunoscute”, a spus, miercuri seara, Sebastian Burduja, la România TV.

Soluția lui Sebastian Burduja în privința traficului de droguri din București

Liderul PNL București a prezentat și soluția sa pentru problema traficului de droguri din București.

„Întărește Poliția Capitalei și pune poliția să stea în proximitatea școlilor”, a explicat sursa citată.

„Fenomenul drogurilor se întâmplă în clădirile acelea lăsate în paragină, pentru care Nicușor Dan varsă lacrimi de crocodil”

„Fenomenul drogurilor se întâmplă în clădirile acelea lăsate în paragină, de patrimoniu, pentru care domnul Nicușor Dan varsă lacrimi de crocodil. Dacă mergem acum în oraș o să vedem traficanți de droguri, consumatori de droguri în toate casele părăsite pe care primăria ar fi trebuit să le reabiliteze. Măcar una, două, trei, cinci”, a mai spus Burduja.