Carmen Dan și-a luat adio de la funcția de Ministru de Interne: Ultima mea zi la MAI am petrecut-o așa cum mi-am dorit mereu, alături de oameni

Publicat: 16 07. 2019, 17:09

„Ultima mea zi la MAI am petrecut-o așa cum mi-am dorit mereu: alături de oameni! M-am simțit ca într-o familie, sentiment care consider că definește cu adevărat acest minister. Soarta a făcut ca tocmai în această zi să sărbătorim Ziua MAI pe care am instituit-o cu mult entuziasm anul trecut. Pentru că un minister atât de important trebuie să aibă o zi în care oamenii săi și reușitele lor să fie sărbătorite. Asta am făcut și astăzi: am sărbătorit alături de polițiști, pompieri, jandarmi, piloți și polițiști de frontieră care s-au remarcat fie prin acte de eroism, fie prin devotamentul și profesionalismul cu care și-au îndeplinit atribuțiile, contribuind la creșterea prestigiului instituției. Pentru faptele lor le-am acordat cele mai importante distincții ale MAI: emblema de onoare și placheta de onoare. Și am mai avut grijă să le fie acordat, acolo unde a fost nevoie, chiar din rezerva ministrului, și un spor la salariu. Merită din plin!”, a scris, marți, pe Facebook, Carmen Dan.

Ministrul demisionar de la Interne spune că mandatul său „a fost despre oameni și cred că așa trebuie să înțeleagă orice ministru mandatul pe care îl are la un minister”.