Cătălin Cherecheș rămâne în arest

Publicat: 07 06. 2016, 16:42
Actualizat: 28 03. 2019, 21:18

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureș transmis, marți, Cătălin Cherecheș are drept de contestație a deciziei în 48 de ore de la pronunțare.

„Prin încheierea penală pronunțată de Tribunalul Maramureș în dosarul având ca obiect cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune formulată de inculpatul Cherecheș Cătălin, s-au dispus următoarele: respinge ca nefiind îndeplinite condițiile pentru admisibilitatea în principiu a cererii de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune formulată de inculpatul Cherecheș Cătălin, arestat preventiv, aflat la Penitenciarul Gherla. Cu drept de contestație în 48 de ore de la pronunțare”, se arată în documentul citat.

Cătălin Cherecheș a fost arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată de Tribunalul Cluj în 27 aprilie pe o perioadă de 30 de zile, iar Curtea de Apel Cluj a menținut această hotărâre. Tribunalul Maramureș a prelungit, în 24 mai, arestul preventiv al acestuia. Cherecheș se află la Penitenciarul Gherla, județul Cluj.

Acesta a fost reales, duminică, în funcția de primar al municipiului Baia Mare cu peste 70% din voturi.