Cătălin Cîrstoiu are în plan să transfere metroul la Primăria Capitalei / Soluțiile candidatului PSD-PNL

Publicat: 04 04. 2024, 17:55
Actualizat: 04 04. 2024, 19:43

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a declarat joi după-amiază în fața jurnaliștilor că în următoarea perioadă va merge cu metroul așa cum a făcut-o și zilele trecute și în urma cărora au apărut o serie de glume în mediul virtual.

Cîrstoiu a mers cu metroul „și la ora prânzului, când vagoanele sunt goale, și seara, când trenurile sunt pline și toată circulația din zona de nord a orașului era blocată de un trafic infernal”.

Candidatul la Primăria Capitalei și-a exprimat de asemenea intenția de a aduce metroul de la ministerul transporturilor la Primăria Capitalei.

Vreau să fiu convins că metroul este o soluţie fiabilă, am văzut singur că timpii de deplasare sunt mult mai scurţi, aşa că fac acest demers în mod evident, dincolo de pozele frumoase pe care le aveţi din metrou, în sensul de a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. O să repet gestul, pentru că eu consider că trebuie să fii aproape de oraş şi asta este cel mai important. Eu pacienţii nu mi i-am consultat prin internet, am avut o relaţie directă cu ei şi asta şi vreau să fac dacă m-am angajat în acest demers, a declarat Cătălin Cîrstoiu.


CITEȘTE ȘI:

Premierul Marcel Ciolacu a văzut că, în politică, istoria Coaliției se repetă