Ce spune Daniel Constantin despre o demisie a lui Liviu Dragnea

Publicat: 08 10. 2013, 17:37
Actualizat: 30 07. 2014, 16:39

Co-președintele USL, Daniel Constantin, consideră că vicepremierul Liviu Dragnea, trimis în judecată în dosarul referendumului, nu ar trebui să-și dea demisia de onoare, urmând exemplul lui Varujan Vosganian, pentru că este nevinovat.

„Trimis în judecată nu înseamnă că este vinovat. Domnul Dragnea este nevinovat, chiar dacă a fost trimis în judecată. Nu ar trebui să-și dea demisia de onoare. Dacă va fi găsit vinovat, abia atunci. Demisia domnului Vosganian a fost decizia dânsului și am apreciat-o”, a declarat ministrul Agriculturii.

Întrebat dacă ar aprecia și un astfel de gest din partea lui Dragnea, implicit o demisie de onoare, Daniel Constantin le-a spus jurnaliștilor că nu le va da o astfel de știre.

„Refuz să intru în jocurile dumneavoastră, cred că aveți nevoie de știri la ora asta și eu nu vă voi da această știre”, a mai spus Constantin.

Referitor la pactul de coabitare dintre Victor Ponta și Traian Băsescu, președintele PC consideră că nu ar mai fi necesar. „La momentul acela, pactul a fost absolut necesar, exista un risc de blocaj politic, am depășit un moment destul de greu. Dacă astăzi mai e necesar, să vă răspundă semnatarii. Din punctul meu de vedere, astăzi nu cred că mai poate produce efecte”, a adăugat acesta.