Ce spune Teodorovici despre disputa cu premierul Dăncilă din ședința de Guvern

Publicat: 29 08. 2019, 21:28

Eugen Teodorovici a fost întrebat, într-o conferință de presă, despre disputa pe care ar fi avut-o, joi, cu premierul Viorica Dăncilă, în cadrul ultimei ședințe de Guvern. Acesta a spus că nu a fost o dispută cu premierul, ci cu cei care se ocupă de organizare.

„Nu a fost nicio dispută în ședința de Guvern. (…) A fost cafeaua rece. Trebuie să vă spun acest lucru și am fost nemulțumit. Am avut o chestiune pe care am adresat-o celor care se ocupau de acest lucru. Nu a fost cu doamna prim-ministru, nu avem dispute în ședința de Guvern. Discutăm înainte, discutăm în permanență și suntem deschiși, spre nemulțumirea multora”, a spus Teodorovici.

La rândul său, premierul Viorica Dăncilă a negat că ar avea disensiuni cu Eugen Teodorovici.

„Am plecat cu o echipă și întotdeauna îmi place să merg cu acea echipă până la capăt și cred că și Eugen (Teodorovici – n.r.), și Mihai (Fifor – n.r.), și Răzvan (Cuc – n.r.) suntem o echipă care am luptat și luptăm foarte mult. Împreună vom câștiga aceste alegeri și suntem conștienți că dacă unul dintre noi merge pe lângă echipă va pierde toată echipa”, a spus Dăncilă.