Marcel Ciolacu anunță repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice: „Vom plăti TOATE sumele restante”

Publicat: 08 05. 2023, 13:23
Actualizat: 08 05. 2023, 13:26
Marcel Ciolacu anunță repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice / Sursa foto: Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice. „Vom plăti toate sumele rămase restante”, afirmă el.

„Astăzi am stabilit împreună cu cei mai puternici reprezentanți ai industriei de film din România toate detaliile pentru repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice.

Vom plăti toate sumele rămase restante în urma acțiunilor total inoportune din trecut ale miniștrilor USR, care n-au avut de făcut altceva la guvernare decât să blocheze o sursă de imagine extraordinară pentru România.

Toate țările din jurul nostru au astfel de mecanisme prin care să atragă producătorii de film de prestigiu. Este timpul ca și România să revină în prim-plan și să reînceapă să investească în industria cinematografică”, a scris, luni, pe Facebook, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Vă recomandăm să citiți și: