VIDEO | Marcel Ciolacu: Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar nu mai vreau să fim atacați și să ni se ceară înlocuiri pe nedrept. În acel moment, parteneriatul nostru va lua sfârșit

Publicat: 29 10. 2022, 10:15
Actualizat: 29 10. 2022, 10:20

This browser does not support the video element.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că-şi doreşte să construiască alături de liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, dar nu mai vrea ca social-democraţii să fie atacaţi. „Nu vreau să ni se mai ceară înlocuiri pe nedrept, pentru că în acel moment, parteneriatul nostru va lua sfârșit”, a spus liderul PSD.

„Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toţi colegii mei să fie respectaţi, să nu mai fie atacaţi, să nu ni se mai ceară înlocuiri pe nedrept, pentru că în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârşit”, a afirmat, vineri, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Acest guvern şi această coaliţie trebuie, cel puţin până în 2024, să fie funcţionale”

„Nu Partidul Social Democrat şi nu actualul ministru al Finanţelor este de vină pentru datoria imensă publică lăsată de alte guverne.

Eu m-am saturat de ei şi le spun că voi reacţiona la fel până când vor recunoaşte adevărul. Asta nu înseamnă (…) că aruncăm ţara într-o criză politică. Exclus aşa ceva. Acest guvern şi această coaliţie trebuie, cel puţin până în 2024, să fie funcţionale pe această structură politică”, a mai spus liderul PSD.

Afirmațiile lui Marcel Ciolacu vin în cotextul în care fostul premier şi ministru de finanţe Florin Cîţu a cerut înlocuirea ministrului Finanţelor şi a avertizat asupra riscului de intrare în incapacitate de plată.

”Marcel Ciolacu trebuie să-l retragă pe ministrul finanţelor. Astăzi a plătit o dobânda de 9.7% pentru 500 milioane lei (cea mai mare dobânda din 2010 şi până acum). România prin MF-PSD arată că este disperată după bani şi plăteşte oricât”, a scris, luni seară, pe Facebook, Florin Cîţu.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Marcel Ciolacu: Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar nu mai vreau să fim atacați și să ni se ceară înlocuiri pe nedrept. În acel moment, parteneriatul nostru va lua sfârșit