VIDEO | Cioloş: Nu avem niciun fel de înţelegere politică cu AUR. Nu vom face niciodată o alianță politică cu AUR

Publicat: 03 09. 2021, 22:38
Actualizat: 03 09. 2021, 23:22

This browser does not support the video element.

Co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a declarat vineri seară, la Digi24, că USR PLUS nu are nicio înţelegere politică cu formaţiunea AUR şi că nu are nicio intenţie de a face o alianță politică pentru intra la guvernare alături de partidul lui George Simion. 

„Nu avem niciun fel de înţelegere politică, nici pe la faţă, nici pe la spate, nici cu domnul Simion, nici cu AUR. Nu vom avea nicio intenţie să guvernăm la un moment dat sau să facem vreo alianţă politică”, a declarat Dacian Cioloș.
Ciolos a precizat că au pregătit moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și a invitat toate partidele politice să o semneze. Partidul AUR a fost de acord și împreună au depus vineri seară moțiunea.
„Noi nu de asta am intrat în politică, nu de asta am intrat în Guvern şi nici în Parlament. Însă decizia noastră a fost să pregătim şi să depunem o moţiune de cenzură. Am pregătit această moţiune de cenzură, am prezentat moţiunea celorlaltor partide”, a declarat Dacian Cioloş, la Digi 24.
Cioloş a precizat că textul moţiunii este redactat de membrii USR PLUS, însă acesta a fost analizat și de cei de la AUR, înainte de a fi depus în Parlament.
„Textul moţiunii este redactat de USR PLUS. Ştiu că l-au văzut şi cei de la AUR, din câte ştiu, dar e redactat de colegii noştri”, a explicat Dacian Cioloş.