Cristian Popescu Piedone: ,,Am solicitat ALIANȚĂ cu PSD și PNL, se pare că dealurile Cotroceniului nu m-au dorit”

Publicat: 05 04. 2024, 19:25
Actualizat: 05 04. 2024, 19:28

This browser does not support the video element.

Cristian Popescu Piedone a declarat vineri la sala Palatului după finalizarea lansării candidaților la alegerile europarlamentare și locale că nu va face alianță cu niciun partid și că la toamnă PUSL (Partidul Umanist Social Liberal) va intra în parlament pe forțe proprii. Piedone a mai spus că dacă avea acordul de la Cotroceni ar fi putut fi candidatul din partea PSD-PNL la primăria Capitalei.

Eu nu colaborez decât cu cetățenii Bucureștiului și astăzi cu toată țara prin PUSL, care a devenit și va deveni prin picioarele proprii un partid puternic, un partid care garantez, nu vorbesc de locale, că astea sunt ca și trecute sau europarlamentare, garantez că în toamnă PUSL va intra în Parlament pe picioarele proprii. De astăzi vă spun că nu se va face nicio alianță pentru toamnă, nu se va face absolut nimic, Partidul va avea liste proprii atât la senat, cât și la camera Deputaților, a spus Piedone la Sala Palatului, la scurt timp după ce și-a lansat candidații la alegerile europarlamentare și locale.

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat indirect pe președintele Klaus Iohannis că este cel care nu l-a dorit în fruntea Capitalei.

Am ales să merg pe liste proprii. Puteam să stau la primăria sectorului 5 încă 20 de ani nu mă îndepărta nimeni și asta o știți și voi și o știe toată lumea. Am solicitat PSD o alianță în vederea unei candidaturi comune. PSD a dorit, o parte din PNL a dorit, se pare că dealurile Cotroceniului nu m-au dorit, chiar dacă stau și eu pe un deal al Mitropoliei, a mai spus Piedone.

CITEȘTE ȘI:

Cristian Popescu PIEDONE lansează candidații la europarlamentare și locale / „Prezența dumneavoastră este o operație pe viu”