CV Tudor către Gheorghe Funar, într-o postare pe forumul Gândul: „Față de o canalie ca tine, Marko Bela și Gyorgy Frunda par niște gentlemani”

Publicat: 27 07. 2013, 12:39
Actualizat: 06 07. 2016, 03:56

La scurt timp după postarea, pe gandul.info, a materialului „Vadim l-a exclus pe Funar din PRM-ul lui: „Un șarpe crescut la sân”. Funar rupe partidul și devine președintele noului PRM”, Corneliu Vadim Tudor a postat pe forumul site-ului un material prin care își ia adio, în termeni nu tocmai cordiali, de la fostul său camarad de luptă politică, Gheorghe Funar.

„Adio, Gh. Funar! Ți-ai mîncat omenia și o să te scuipe lumea pe stradă în Clujul pe care l-ai făcut „oaia neagră” a României! Față de o canalie ca tine, Marko Bela și Gyorgy Frunda par niște gentlemani. N-ai decît să-i faci cizmele bătrînei caiafe securiste Dan Voiculescu, care e cu ambele picioare în pușcărie” scrie Vadim în finalul unei postări în care ne comunică faptul că Funar a fost exclus din PRM pentru grave abateri de la Statut și pentru trădarea Mișcării Naționale. „Acesta, oricum, nu mai avea nici o calitate în PRM, la Congresul Extraordinar al formațiunii, din 20 iulie a.c., fiind eliberat din funcția de secretar general, pentru rezultate foarte proaste atît la ultimele cicluri de alegeri (2%), cît și în fruntea Filialei Cluj” scrie Vadim în postarea sa.

Citiți în întregime, în print screen-ul alăturat, textul transmis de CV Tudor!