Dăncilă amenință: Excluderea membrilor PSD care generează scandaluri în public

Publicat: 23 07. 2019, 16:18

Liderul social-democraților Viorica Dăncilă a transmis în ședința Comitextului Executiv al PSD că nu va mai acccepta scandalurile declanșate de membri în public, fie că este vorba de declarații care dăunează imaginii partidului, fie că dăunează imaginii colegilor, au declarat surse politice pentru Mediafax. Ea a spus că în ceea ce privește neînțelegerile din partid, ele vor fi discutate doar în CEx, potrivit surselor.

În aceeași ședință, Viorica Dăncilă a fost revoltată de acuzația că primește „comandă din altă parte”, au spus sursele politice.

Pe 7 iunie, întrebată dacă ar răspunde unor comenzi din afara PSD, din partea unor persoane care ar avea legături cu „serviciile”, Viorica Dăncilă a declarat că singura comandă pe care o primește este de la partid și de la forurile statutare ale formațiunii.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marți de către social-democrați, să fie candidatul formațiunii, la alegerile prezidențiale au declarat surse din PSD, pentru Mediafax. 

Social-democrații s-au reunit, marți, în Birou Permanent Național, pentru a-și alege candidatul la prezidențiale.

Hotărârea urmează să fie validată în ședința Comitetului Executiv al partidului, care este în desfășurare la ora transmiterii știrii.