Florin Cîțu: Sunt câteva anchete în derulare în Ministerul Finanțelor, unele rapoarte au ajuns la DNA

Publicat: 23 11. 2020, 21:36
Foto: Mediafax

Ministrul Finanţelor, Florin Cîțu, a declarat că are observaţii la raportul de predare primire a ministerului, că sunt câteva anchete în derulare în minister în acest moment şi că va semna documentul după finalizarea investigaţiilor.

Florin Cîţu a preluat Ministerul Finanţelor în urmă cu un an de la Eugen Teodorovici.

„Sunt câteva anchete în derulare în minister în acest moment, unele sunt terminate iar rapoartele au ajuns la DNA sau în altă parte, pentru celelalte aştept raportul final. După ce am aceste rapoarte, cu observaţiile respective, voi semna şi acel raport de predare primire”, a spus ministrul.

Sorin Grindeanu acuză PNL că falimentează România! Împrumuturile ministrului Cîțu, record de îndatorare într-un singur an!

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, acuză PNL că duce o politică guvernamentală care va falimenta România. Fostul premier arată cu degetul spre împrumuturile contractate de ministrul Florin Cîțu, despre care Grinedanu zice că sunt „record de îndatorare, de la Revoluție, într-un singur an”.

Candidat pentru un mandat de deputat în alegerile parlamentare din 6 decembrie, Sorin Grindeanu mai spune că modul în care Guvernul Orban gestionează criza sanitară va avea drept consecinţă o prezenţă scăzută la vot.

Sorin Grindeanu: „Bucureştiul, singura capitală care nu mai are capacitatea de a-şi trata bolnavii”

Într-o conferinţă de presă, Sorin Grindeanu a subliniat că, din întreaga perioadă a pandemiei, „singurul sector economic care a avut de câştigat a fost cel bancar, România înregistrând cel mai mare grad de îndatorare de la Revoluţie până acum”.

„Cred că modul în care Guvernul gestionează atât local, cât şi central criza sanitară va aduce la o prezenţă scăzută la vot, ceea ce nu este bine pentru democraţie. Măsurile luate sunt proaste şi se datorează exclusiv modului în care au guvernat PNL în acest an.