Fostul președinte al TVR, Valentin Nicolau: „TVR este astăzi a șmecherilor, s-a dat mită, Parchetul va avea multe de spus”

Publicat: 26 06. 2012, 14:11
Actualizat: 27 06. 2012, 15:05

Fostul președinte director general al TVR din timpul mandatului de premier al lui Adrian Năstase, Valentin Nicolau, a declarat în fața Comisiei de Cultură a Parlamentului că „televiziunea publică este astăzi a șmecherilor” și că Parchetul „ar avea multe de spus”.

Propus pentru Consiliul de Administrație al TVR, Valentin Nicolau a fost întrebat de membrii Comisiei de Cultură ce ar trebui făcut în cazul televiziunii publice.

„TVR este un om bolnav care trebuie pus imediat pe masa de operație. Aș începe cu un audit, o procedură de reorganizare la nivelul personalului și a mijloacelor de producție,  evaluarea tuturor contractelor care astăzi grevează TVR care duc la scurgeri și la mită. S-au petrecut lucruri grave în TVR și aici Parchetul va avea multe de spus”, a fost răspunsul oferit de fostul director al TVR.

El a adăugat că televiziunea trebuie redată profesioniștilor, deoarece astăzi „este a șmecherilor care au profitat de ea”.