Gabriela Firea amenință că îi dă în judecată pe consilierii care „blochează Bucureștiul”: De ce se opun colegii noștri înființării societăților?

Publicat: 28 03. 2018, 13:37
Actualizat: 25 03. 2019, 22:26

„Vreau să vă spun de la început că nu voi răspunde cu aceeași violență în limbaj și nedreptate, așa cum au făcut unii colegi din opoziție. Pentru că nu am fost educată așa și vreau să dovedim că ne ridicăm la nivelul de patriotism și decență al înaintașilor noștri. Dar de ce se opun colegii noștri din opoziție înființării societăților? Sunt municipii conduse de primari PNL care au înființat multiple societăți, companii de ani de zile, și îi felicit pe foștii primari PNL sau PDL, Emil Boc, Falcă sau Robu de la Timișoara”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul general a intrat în polemică cu Ciprian Ciucu, consilier PNL, căruia i-a transmis că-i face cunoștință cu soțul ei, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

„Dar cum dumneavoastră sunteți obsedat de mine, dar nu cred că sunteți masochist așa că o sa vă fac cunoștință cu soțul meu. Cum aceste companii înființate de PNL și PDL funcționează, cum eu trag concluzia că dumneavoastră vreți să perpetuați această situație de Ev Mediu primitiv cu aceleași căpușe și lipitori. Nu mă veți împiedica la nesfârșit pentru că există lege pentru orice. În momentul în care se va aproba transferul patrimoniului de la regii la companiile moderne, vă dăm în judecată pe cei care nu votați, să spuneți de ce blocați Bucureștiul. (…) Voi face publică lista cu toate rudele dumneavoastră și prietenii. Avem 40.000 de angajati în Primăria Capitalei. Avem lista cu toate rudele, prietenii, iubiții ai celor de la PNL, PDL, consilieri care se opun, dar ei câștigă bani mulți de la primărie. (…) Vă dau în judecată și nu îmi voi mai retrage procesul, nici eu, nici soțul meu. Nu mai trimiteți pe nimeni la mine să îmi spună să retrag procesul”, a mai precizat Gabriela Firea.

În replică, Ciprian Ciucu a precizat, în plen, că este o calomnie, fără să i se acorde cuvântul, ulterior, declarând că nu are absolut nicio legătură cu afirmațiile primarului general, în sensul că nu are niciun fel de rude, iubite sau prieteni angajați în Primăria Capitalei. Gabriela Firea i-a acuzat, din nou, pe Cristian Bușoi și pe Ludovic Orban de faptul că ar bloca dezvoltarea Capitalei.