Liberalii mai fac o încercare cu Dacian Cioloș. Oferta pentru fostul premier până nu e „prea târziu”

Publicat: 06 10. 2017, 09:53

„Este obligatorie coagularea dreptei în România, a tuturor forțelor care sunt pro reformă, împotriva PSD, și nu e târziu ca Dacian Cioloș să devină un om politic implicat și de ce să nu, să întoarcă serviciile PNL pe care acest partid i le-a făcut în actul de guvernare. Nu neapărat PNL, ci mai degrabă dreptei din România”, a declarat Gorghiu în cadrul unei conferințe de presă susținute la Timișoara. 

Senatoarea liberală a mai spus că Cioloș i-a lăsat un „gust amar” și că singur acesta nu ar fi putut să-și desfășoare eficient actul de guvernare, motiv pentru care PNL l-a susținut întotdeauna.

„Am un gust amar când vine vorba despre Dacian Cioloș. Partidul pe care l-am condus a fost, cred, cel mai loial partener al lui. PNL a fost singurul partid care l-a susținut în actul de guvernare pe care l-a făcut preț de un an și cred că dacă nu ar fi fost PNL în spatele domiei sale în momentele cheie, Dacian Cioloș nu ar fi performat deloc. I-ar fi fost imposibil să performeze cu un PSD pe care din păcate îl descoperă astăzi ca răul absolut, abia astăzi, la aproape un an de la alegeri. Poate a crezut prea mult în vorbele PSD înainte de alegeri. L-am avertizat și public că el crede în povești vânătorești”, a mai spus aceasta, adăugând că Cioloș încă mai poate face pentru România „mai mult decât dă public în acest moment”.