Ludovic Orban, despre scandalul SPP: „O petardă, povești de adormit copiii”

Publicat: 06 02. 2018, 08:15
Actualizat: 28 03. 2019, 12:36

„Este o petardă. Dacă vă aduceți aminte anul trecut a existat petarda cu gaura în buget de 10 miliarde care au lansat-o, ba că nu există raport, și până la urmă Viorel Ștefan care era ministru de Finanțe a recunoscut, într-un fel, că nu este nicio gaură de zece miliarde. Noi urmărim cu mare atenție ca din această petardă să nu facă gălăgie într-un loc ca să vină cu o lovitură în altă parte, în rest sunt povești de adormit copiii, eu m-am săturat de această victimizare ieftină, care din păcate este preluată de alții care văd că nu au dat o probă concretă pentru aserțiunile lor, nu au dat o dovadă, nu au nimic, nimic în spate pentru o asemenea susținere”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la Realitatea TV, solicitat să comenteze prin acuzațiile pe care Liviu Dragnea le aduce SPP.

Liderul PNL s-a întrebat dacă demnitarii au ceva de ascuns.

„Și eu îmi pun întrebarea: Au ceva de ascuns oamenii ăștia? Demnitarii nu sunt în slujba cetățenilor, nu trebuie să fie transparenți, nu trebuie să se știe, au ceva de ascuns, le este frică?!”, a spus Orban.

Ludovic Orban a afirmat că în perioada în care Călin Popescu-Tăriceanu a fost premier beneficia de SPP.

„Tăriceanu a avut SPP și ca premier fiind în bătălie cu Băsescu. (…) Nu a spus un cuvânt despre lipsa de obiectivitate a SPP”, a adăugat Orban.