Marcel Ciolacu, după întrevederea cu Viola Amherd: Ne bazăm pe sprijinul Confederaţiei Elveţiene în procesul de aderare la OCDE

Publicat: 07 03. 2024, 15:24
Actualizat: 07 03. 2024, 15:27

Premierul Marcel Ciolacu a avut, joi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu preşedinta Confederației Elvețiene, Viola Amherd. Șeful Executivului a transmis că România se bazează pe sprijinul îndelungat al Elveţiei în procesul de aderare la OCDE.

Încântat să mă întâlnesc cu preşedinta Elveţiei Viola Amherd la Bucureşti şi să discutăm despre operaţionalizarea contribuţiei financiare a Confederaţiei Elveţiene la politica de coeziune, o contribuţie importantă la dezvoltarea României. Ne bazăm pe sprijinul îndelungat al Confederaţiei Elveţiene în procesul de aderare la OCDE, a scris Marcel Ciolacu pe reţeaua X.

Președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire, miercuri la Palatul Cotroceni, cu preşedinta Confederașiei Elveţiene Viola Amherd. Printre subiectele abordate de cei doi oficiali s-au numărat dezvoltarea dialogului politic şi economic bilateral.

CITEȘTE ȘI

Marcel Ciolacu, întâlnire cu Donald Tusk / „România şi Polonia sunt ferm angajate în a condamna atacul ilegal al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei”

Marcel Ciolacu, întâlnire cu Mitsotakis: România şi Grecia trebuie conectate, inclusiv prin aderarea la spaţiul Schengen