Marcel Ciolacu și delegația sa au aterizat la Doha, întâmpinați cu covor roșu / MARILE planuri ale premierului României

Publicat: 16 04. 2024, 17:10
Actualizat: 16 04. 2024, 17:44

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu și delegația sa au aterizat marți după-amiază la Doha, prima destinație a turneului în țările arabe. Delegația română a fost întâmpinată de șeful protocolului din Qatar, de ambasadorul Qatar-ului în România și ambasadorul României în această țară. 

Delegația din care fac parte miniștrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, ministrul Economiei, Ștefan-Radu Oprea, ministrul Agriculturii, Florin-Ionuț Barbu, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Bogdan Ivan – a fost primită de de Șeful protocolului din Qatar, de ambasadorul Qatar-ului în România și ambasadorul României în această țară.

În această seară, la ora 19:30, Marcel Ciolacu se va întâlni cu reprezentanții comunității de români, iar miercuri va întâlni cu Emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani, care este și patronul clubului Paris Saint Germain.

În perioada 16-19 aprilie, șeful Executivului va avea întrevederi oficiale, dar și întâlniri cu oamenii de afaceri și reprezentanții comunității de români.

În actualizare!
CITEȘTE ȘI:

Premierul Marcel Ciolacu are în plan atragerea de INVESTIȚII de 15 miliarde de euro în vizita sa din Qatar