Meleșcanu, reacționează la scrisorile lui Tăriceanu: Sunt paradoxale și lipsite de logică – DOCUMENTE

Publicat: 12 09. 2019, 15:43

„Structura Guvernului nu s-a schimbat în practică. Scrisorile trimise de domnul Călin Popescu Tăriceanu domnului președinte Iohannis și doamnei prim-ministru Dăncilă sunt paradoxale și lipsite de logică din punctul meu de vedere. Eu personal cred că nici domnul Iohannis, nici doamna Dăncilă nu au nevoie de indicații legat de modul cum să acționeze. Important este faptul că noi la ora actuală am făcut parte din Guvern, ne-am asumat multe lucruri și trebuie să le asumăm în continuare. Acest tip de demers are un impact negativ asupra vieții oamenilor”, a declarat Teodor Meleșcanu, în Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu i-a trimis, miercuri seara, o scrisoare președintelui Klaus Iohannis în care îi cere să nu îi numească pe noii miniștri propuși în locul celor demisionari ai ALDE. Acesta precizează că cei trei nominalizați de premier nu mai sunt membri ai ALDE.

Totodată, liderul ALDE i-a transmis o scrisoare și premierului Viorica Dăncilă în care i-a spus că toate manevrele pe care le face sunt „încercări disperate de salvare personală și de a prelungi agonia Guvernului pe care îl conduceți”.