MESAJUL „foarte clar” pe care Daniel Constantin îl dă PSD în privința RĂMÂNERII LA GUVERNARE

Publicat: 21 03. 2015, 12:40

Președintele PC, Daniel Constantin a declarat, sâmbătă, în Consiliul Național al PSD, că a vrut să vină în fața colegilor din PSD pentru „a-i asigura că PC este un partid serios, și loial în alianța de guvernare”, arătând că PSD a demonstrat că e un partid care „are capacitatea de a renaște”.

„Ați demonstrat cu ocazia acestui Consiliu Național că acest partid are capacitatea de a renaște, de a se regenera și ați demonstrat că vă respectați trecutul și priviți spre viitor”, le-a transmis Daniel Constantin delegaților din Consiliul Național al PSD.

El a continuat: „Am vrut să vin în fața dumneavoastră cu un obiectiv foarte clar, să vă asigur că PC este un partid serios, și loial în alianța de guvernare”.

Potrivit președintelui conservator, actuala coaliție aflată la guvernare are „vocația și datoria de a duce mai departe proiecte importante pentru români, precum modificarea Constituției, noul Cod electoral, finanțarea partidelor.

„Puteți conta pe noi, Partidul Conservator, că suntem alături de voi, cel mai mare partid din România, în îndeplinirea acestor proiecte”, a adăugat el.

Valentina Postelnicu, valentina.postelnicu@mediafax.ro