Ministrul Cercetării anunță un PARTENERIAT cu Banca Mondială pentru dezvoltarea inovării și a serviciilor publice digitale din România

Publicat: 26 07. 2023, 13:45
Actualizat: 26 07. 2023, 13:49

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunţat că a stabilit împreună cu directoarea Băncii Mondiale pe Europa şi Asia Centrală, Anna Akhalkatsi, un parteneriat pentru dezvoltarea inovării, cercetării şi a serviciilor publice digitale din România.

„Am agreat împreună cu doamna Anna Akhalkatsi, Directoarea Băncii Mondiale pe Europa și Asia Centrală, un parteneriat prin care România poate atinge țintele pe care și le-a propus.

Alături de experții din Banca Mondială mutăm relația românilor cu Statul, de la ghișeu și la cozi, direct pe telefoanele acestora, digitalizăm sistemul educațional și deschidem porțile cercetării către noi investiții”, conform ministrului Cercetării.

Întâlnirea a avut loc imediat după întrevederea dintre Premierul Marcel Ciolacu și doamna Anna Akhalkatsi, pentru că „dezvoltarea României trebuie să se întâmple cât mai repede și mai eficient”, afirmă Ivan.

Vă recomandăm să citiți și:

EXCLUSIV VIDEO | Funcționarul public devine omul potrivit la locul potrivit. Bogdan Ivan: Oamenii sunt cei care fac diferența

Sursa foto: Facebook Bogdan Ivan