MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Ponta: Plăcintă, amenințată de Udrea în plenul Parlamentului

Publicat: 27 04. 2012, 15:40
Actualizat: 27 04. 2012, 19:46
Președintele PSD, Victor Ponta, a susținut, vineri, de la tribună, că senatorul Sorina Plăcintă a fost amenințată, în plen de către liderul PDL București, Elena Udrea

Președintele PSD, Victor Ponta, a susținut, vineri, de la tribună, că senatorul Sorina Plăcintă a fost amenințată, în plen de către liderul PDL București, Elena Udrea, scrie Mediafax.

El i-a cerut premierului Ungureanu să ia act de faptul că senatorul Sorina Plăcintă a fost amenințată, în plen, de către Elena Udrea.

De asemenea, senatorul PSD Lia Olguța Vasilescu, a susținut că Sorina Plăcintă este „închisă” în biroul Ralucăi Turcan, și că nu își poate exercita votul la moțiunea de cenzură, care trebuie să înceapă în Parlmaent

Senatorul Sorina Plăcintă a declarat, vineri, întrebată de jurnaliști dacă va vota moțiunea de cenzură, că va vota, ea spunând acestea cu voce tremurândă.

Ea a spus că nu este amenințată de nimeni, răspunzând de asemenea unei întrebări.

Anterior, senatorul PDL Sorina Plăcintă, despre care s-a afirmat că ar urma să plece la PNL, a avut o discuție într-o bancă din plen cu Elena Udrea, Plăcintă plângând și spunând: „Nu mai pot”.

Elena Udrea a sosit cu puțin timp în urmă la sala de plen. Ea a fost întrebată de ziariști dacă senatorul PDL Sorina Plăcintă va trece la PNL, Udrea răspunzând că aceasta a condamnat ferm plecările din partid, arătând că nu crede că aceasta a abandonat „principiile de ieri până astăzi”.