Niță, despre șefia PSD: „Dragnea are cele mai mari șanse”. Dragnea: „Tot ce e posibil”

Publicat: 22 07. 2015, 15:28
Actualizat: 22 07. 2015, 21:58

Reuniți într-o ședință în biroul lui Valeriu Zgonea, înaintea COmitetului Executiv Național al PSD, liderii social-democrați au evitat să spună clar pe cine susțin la șefia interimară a PSD. Cu toate acestea, fostul ministru al Economiei și vicepreședinte PSD, Constantin Niță, a spus că Liviu Dragnea are cele mai mari șanse în acest moment.

„Nu am vorbit nimic, am fost doar la o cafea. Cele mai mari șanse le are Liviu Dragnea. Cine se ocupă cel mai bine de organizarea partidului”, a declarat Niță, la ieșirea din biroul lui Zgonea.

La rândul lui, coordonatorul politic al PSD, înscris în cursa pentru președinția interimară cu Rovana Plumb, a spus că orice este posibil.

„Eu zic că azi trebuie să câștige partidul. Am o susținere bună cred. Nu știu dacă mă va vota Victor Ponta”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă are cele mai mari șanse, așa cum a spus Constantin Niță, Dragnea a spus că „tot ce e posibil”.

„Nu știu, tot ce e posibil. E important ca fiecare coleg care votează să se gândească la stabilitatea partidului, la un pachet de acțiuni concrete care trebuie realizat într-un termen foarte scurt”, a mai spus Dragnea, adăugând că nu s-a gândit să renunțe la candidatură.

Membrii CEX vor alege miercuri viitorul președinte interimar al PSD. În această cursă s-au înscris Liviu Dragnea și Rovana Plumb, susținută chiar de Victor Ponta.