Oprișan: „Ponta rămâne în fruntea PSD dacă nu se va comporta ca Năstase”. Vanghelie: „Ponta nu poate fi schimbat decât dacă pesediștii ies în stradă”

Publicat: 21 01. 2015, 00:02
Actualizat: 18 05. 2015, 19:15

Oprișan s-a declarat nemulțumit de faptul că din Kiseleff se încearcă din nou tema „centrului imaculat”, prin care șefii de Consilii Județene și primarii de municipii sunt scoși răspunzători pentru pierderea alegerilor prezidențiale de Victor Ponta.

„Dacă nu se vor înceta să arunce responsabilitatea pentru pierderea alegerilor prezidențiale pe primari și președinții de CJ, cred că lucrurile se vor schimba în PSD… Ponta va rămâne în fruntea PSD dacă nu se va comporta ca Adrian Năstase”, a spus, la Realitatea TV, Oprișan.

Vicepreședintele PSD a adăugat că partidul ar trebui să renunțe la teme cu bătaie pe termen mediu și lung precum revizuirea Constituției, modificarea Codului Electoral și legile securității naționale.

Exclus din partid, Marian Vanghelie le-a cerut pesediștilor să iasă în stradă, să vină la sediul central din Kiseleff pentru a-l da jos pe Victor Ponta.

„Ponta nu poate fi schimbat nici până în 2200 decât dacă ieșiți în stradă și mergeți la Kiseleff. Victore, nu scapi, crede-mă te rog eu frumos! Nu știu dacă ai văzut om bogat, om sărac. Victore, nu crede că ai scăpat de mine, de-abia de acum încolo începem să facem politică împreună”, a adăugat la RealitateaTV Marian Vanghelie.

Radu Mazăre a spus astăzi că Victor Ponta ar trebui să-și dea demisia din fruntea partidului după ce a pierdut alegerile prezidențiale, considerând că acesta ar fi un gest onorabil.