Premierul Florin Cîțu, în campanie electorală: „Reparăm ce au distrus socialiștii”

Publicat: 01 02. 2021, 10:50
https://www.facebook.com/florinVcitu

Florin Cîțu arată ca un premier care se pregătește de startul unei campanii electorale, deși alegerile abia ce s-au încheiat. De la Palatul Victoria, primul-ministru promite că, anul acesta, Guvernul va repara „ce au distrus socialiştii”.

Mai mult, Florin Cîțu dă asigurări că va repune economia României pe o direcţie de creştere sustenabilă.

Florin Cîțu: „Am luat măsurile economice cele mai bune”

În pofida tuturor semnalelor de alarmă trase de specialiștii din piață, Florin Cîțu rămâne inflexibil și susține că liberalii fac treabă bună.

„Am luat măsurile economice cele mai bune, deşi România pornea cu un handicap enorm: 8 ani de guvernare socialistă. Totuşi, am reuşit să stabilizăm economia şi să reducem la maxim impactul crizei asupra economiei noastre”, a scris Florin Cîțu pe Facebook. Premierul a continuat în aceeași notă de exaltare gratuită: „Anul trecut am stabilizat economia. Anul acesta reparăm ce au distrus socialiştii. Punem economia României pe o direcţie de creştere economică sustenabilă şi nimeni, niciodată, nu va mai putea să schimbe acest lucru”.

Şeful Executivului a ataşat mesajului un comunicat de presă al Institutului Naţional de Statistică potrivit căruia, în decembrie 2020, rata şomajului în formă ajustată sezonier a fost de 4,9%, cu 0,2 puncte procentuale sub cea înregistrată în luna precedentă (5,1%).