Primul interviu al lui Putin după ce a fost reales președinte. Declarațiile care au luat prin surprindere lumea întreagă

Publicat: 08 09. 2012, 14:17
Actualizat: 29 07. 2014, 21:13

În primul interviu acordat după ce a fost reales în funcția de președinte, Vladimir Putin a vorbit despre beneficiile sexului în grup.

„Unii fani ai sexului în grup spun că acesta este mai bun decât cel cu o singură persoană, deoarece, ca la orice  muncă colectivă, poți să te și eschivezi”, a spus liderul de la Kremlin.

Comentariul său a fost făcut în cadrul unei discuții despre orgia din 2008 de la Muzeul de Biologie al Rusiei, la care a participat și membra trupei „Pussy Riot” – Nadezhda Tolokonnikova, care avea pe atunci 22 de ani. La vremea respectivă, s-a spus că orgia a fost o acțiune de protest față de angajamentul luat de Dmitri Medvedev de a-l desemna pe Vladimir Putin drept succesorul său la Kremlin.

Membrele trupei „Pussy Riot” au intrat în atenția opiniei publice internaționale după ce au fost condamnate la doi ani de închisoare cu executare, fiind acuzate de acte de huliganism pentru acțiunilor lor din public.

„Oamenii au dreptul să facă ce doresc, dacă nu încalcă legea. Făcând acest lucru în public, autoritățile au trebuit să reacționeze”, a spus Putin despre acțiunile componentelor trupei „Pussy Riot”