Protest în poarta PSD din Kiseleff. Amenințări dure pentru premierul Ponta: „Vor urma mișcări de stradă mai ample”. GALERIE FOTO

Publicat: 17 03. 2014, 12:06
Actualizat: 17 03. 2014, 12:18

Un grup de revoluționari, conduși de Dumitru Dincă, au protestat astăzi în fața sediului PSD din Kiseleff, cerând să vorbească cu premierul Ponta despre o Ordonanță de Urgență care comasează revoluționarii, veteranii și invalizii de război într-o singură lege.

Protestul a început în jurul orei 10, aproximativ 50 de protestatari, strângându-se în fața porții PSD. Ei au cerut să vorbească cu premierul Ponta, spunând că prin Ordonanța dată de acesta, statutul lor de revoluționar a „fost diluat”.

La aproximativ o oră de la strângerea protestatarilor, o delegație, formată din cinci membri, a intrat în sediul PSD pentru a discuta cu ministrul Apărării, Mircea Dușa și cu secretarul general al social-democraților.

Revoluționarii s-au declarat nemulțumiți că nu au putut discuta cu premierul Ponta, amenințându-l pe acesta că vor organiza proteste mai ample, în care nu se vor discuta doar probleme revoluționarilor, ci și alte revendicări cu caracter social.

Protestatarii au afișat un banner pe care scria PSD = PCR și au scandat împotriva Guvernului Ponta, pe care l-a acuzat și de majorarea impozitelor și taxelor.

Cei de la poartă le-au reamintit social-democraților că au ieșit pentru ei în stradă în iarna lui 2012, iar acum sunt ignorați.