PSD nu renunță la mega-mitingul de susținere a Guvernului: „Lumea nu trebuie să ne desconsidere capacitatea noastră în stradă”

Publicat: 23 02. 2017, 12:09

„În ceea ce privește mitingul mare, aici îmi asum eu și nu regret că nu am lăsat un miting mare să vină în București, pentru nu a se escalada un confilict artificial (…) În schimb, mitingurile județene care au început nu vor fi oprite de către mine. În același timp, am spus că nu e exclus un miting mare al PSD. Nu neapărat împotriva cuiva, care să susțină începerea unei discuții serioase asupra unor chestiuni profunde din România (…) despre rolul președintelui, despre separația puterilor în stat, ce stat vrem să avem peste zece ani de zile”, a declarat Liviu Dragnea, miercuri seară, la Antena 3.

Referitor la campania de strângere de semnături, demarată de PSD, de susținere a Guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu, Dragnea a spus că cele 1,4 milioane de semnături strânse reprezintă „urișa masă tăcută a PSD, deocamdată”.

„Nu cer să se facă un miting mare, dar vreau să înțeleagă toată lumea că nu trebuie să ne desconsidere capacitatea noastră în stradă”, a ținut să sublinieze Dragnea.

Liderul social-democraților declara, miercuri, după terminarea ședinței CExN, că în filialele PSD s-au strâns peste 1,4 milioane de semnături pentru susținerea Guvernului și că acțiunea va continua.