PSD se retrage în munți. Comitetul Executiv se reunește la „Arsenal Park”, o fostă bază militară

Publicat: 17 06. 2014, 16:35
Actualizat: 29 07. 2014, 21:32

Social-democrații renunță la București și organizează Comitetul Executiv Național la Orăștie, într-o fostă bază militară, transformată în prezent într-o „destinație pentru team-buildinguri” – Arsenal Park. Comitetul Executiv va avea loc pe 30 iunie.

„Construită pe ruinele fostei fabrici de muniție din Orăștie, această „unitate militară de vacanță”, cum o caracterizează proprietarii săi, „oferă posibilități nenumărate și total neobișnuite de destindere, mereu altele, pe toată întinderea sa de 88 de hectare”, se arată pe site-ul de prezentare al parcului.

Printre spațiile de cazare, liderii PSD pot opta pentru Camera Ofițer, Camera Soldat, Camera Tun și Camera TAB, Apartamentul Colonel și Vila General. Complexul mai dispune de o piscină în aer liber, locuri de antrenament militare, dar are și tancuri, tunuri, lansatoare de rachete, elicoptere și avioane de luptă „răspândite la tot pasul”.

Comitetul Executiv al PSD este ultimul înaintea Consiliului Național care urmează să fie organizat pe 1 august, în cadrul lui urmând să se stabilească strategia electorală pentru alegerile prezidențiale.