REFERENDUM 2012. Băsescu: Ce naște din Iliescu rămâne Ponta – VIDEO

Publicat: 29 07. 2012, 20:47
Actualizat: 04 10. 2018, 17:48

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, în fața sediului său de campanie, că nu se aștepta de la cei din conducerea USL să fie atât de „josnici” și „mărunți”, arătând că oamenii sunt „mințiți” că el îi cheamă la urne și a adăugat că „asta arată că ce naște din Iliescu rămâne Ponta”.

„Nu mă așteptam să fie atât de josnici și asta arată că ce naște din Iliescu rămâne Ponta”, a declarat Băsescu la sediul său de campanie, unde a venit pentru a doua oară în cursul acestei zile, după ce a plecat de la sediul PDL din Modrogan 22.

 

Băsescu a acuzat conducerea USL că prin toate mijloacele de comunicare, Facebook, Twitter, SMS, sunt date mesaje cum că el i-ar chema la vot. El a repetat din nou mesajul său către alegători de a rămâne acasă și de a nu merge la vot.

„Conducerea USL s-a dovedit lipsită de caracter până la capăt. I-au mințit pe români că lovitura de stat este democratică și acum îi mint pe Facebook, pe Twitter, prin SMS că îi cheamă președintele Băsescu la vot. Asta arată cât de mărunți sunt oamenii ăștia”, a concluzionat Băsescu.