REZOLUȚIA USL DE LA MURIGHIOL. „USL e solidară cu Liviu Dragnea și primarii noștri. Traian Băsescu nu este un președinte legitim”

Publicat: 15 09. 2012, 15:59
Actualizat: 14 08. 2014, 21:56

Anchetele procurorilor DNA și ale Parchetului General au atras atenția USL, care, în cadrul Comitetelor Executive, a adoptat o Rezoluție prin care se solidarizează cu secretarul general Liviu Dragnea și primarii anchetați.

„Considerăm inacceptabilă o acțiune de poliție politică care urmărește inducerea unei stări de teroare în rândul membrilor și simpatizanților USL. Vom depune toate eforturile pentru a demonstra adevărul și pentru a veni în apărarea Secretarului General al PSD Liviu Dragnea, a primarilor, a militanților și a cetățenilor în această operațiune de hărțuire fără precedent. Ne autodenunțăm ca fiind cu toții implicați în campania de la Referendum”, se arată în Rezoluție.

USL susține că acțiunile procurorilor sunt de „poliție politică” și au drept scop intimidarea membrilor Uniunii.  Nu este uitat nici Traian Băsescu.

„Uniunea Social Liberală se solidarizează cu milioanele de români care consideră că Traian Băsescu nu este un președinte legitim și se angajează să întreprindă toate demersurile legale pentru apărarea intereselor acestora în fața tuturor abuzurilor de natură politică”, se precizează în documentul adoptat de forurile de conducere ale PNL și PSD la Murighiol.

Liderii USL s-au întâlnit la Murighiol într-un complex de patru steli „Puflene Resort” pentru a negocia colegiile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.