SCANDAL ELENA UDREA – DANIEL CONSTANTIN: „Inteligența doamnei Udrea nu a evoluat foarte mult”

Publicat: 29 05. 2012, 21:07
Actualizat: 30 05. 2012, 14:26

Războiul dintre Elena Udrea și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a plecat de la o declarație făcută de ultimul ditre ei la Suceava.

„România nu mai poate să continue cu această guvernare mincinoasă”, este citatul care l-a enervat pe Constantin. Plecând de la această declarație, Elena Udrea a scris pe contul ei de Facebook: „în ritmul acesta, mă aștept ca, în curând, USL să depună o moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern”.

Președintele PC susține că nu a făcut niciodată o astfel de declarație și o acuză pe Elena Udrea de intoxicare. Pe blogul său, el prezintă transcriptul declarației făcută la Suceava.

„Dumneavoastră sunteți cei care ne-au împins de la spate, dumneavoastră sunteți cei care mai întâi ați vorbit în casă, apoi pe stradă. Ați ieșit și ați spus foarte tare: „România nu poate să mai continue cu această guvernare mincinoasă”. Vreau să vă mulțumesc pentru acest lucru”, precizează Daniel Constantin.

„Se pare că inteligența doamnei Udrea nu a evoluat foarte mult, a rămas la stadiul din 2005 când considera că Norvegia are președinte și este membră a UE. Și atunci stătea prost la lectură și astăzi stă prost la citit.  Nu m-am referit la guvernarea USL, ci la cea a lui Traian Băsescu a PDL și a Elenei Udrea. Doamna Udrea rămâne un om demagog, care nu face altceva decât cancanuri politice”, a declarat pentru gândul Daniel Constantin.