Sebastian Burduja: „Parcul Cișmigiu nu a arătat niciodată atât de rău”/„GROPILE sunt un pericol pentru copii, părinți și bunici”

Publicat: 18 03. 2024, 12:37
Actualizat: 18 03. 2024, 13:06

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și șeful PNL București, critică modul în care arată unul dintre cele mai emblematice parcuri ale Capitalei. „Parcul Cișmigiu nu a arătata niciodată atât de rău. Gropile sunt un pericol pentru copii, părinți și bunici”, afirmă el.

„Realitatea nu poate fi ascunsă, nici coafată. Aceste fotografii sunt făcute în weekend, în Parcul Cișmigiu. Niciodată nu a arătat atât de rău. Gropile sunt un pericol pentru copii, pentru părinți, pentru bunicii care caută un moment de liniște”, scrie, luni, pe Facebook, Burduja.

Sebastian Burduja: „Parcul Cișmigiu nu a arătata niciodată atât de rău” / Sursa foto: Facebook

„Câți ani de nepăsare se strâng în aceste gropi?”

„Din balconul primăriei generale se vede Cișmigiul. Câți ani de nepăsare se strâng în aceste gropi? Cât timp în care nu s-a făcut nimic? De trei ani jumătate i se atrage atenția primarului că acest parc – simbol al Bucureștiului – devine o ruină. Degeaba. Și suntem aici. Iar primarul comentează sondaje la televizor și se face ca nu vede raportul Curții de Conturi care arată cum a cheltuit ilegal aproape 50 de milioane de lei din buzunarul bucureștenilor.

Cireașa de pe tort: ne anunță că a început curățenia de primăvară în parcurile administrate de ALPAB, printre care și Cișmigiu. Felicitări. Poate reușește să umple gropile din parc cu praful pe care îl strânge”, adaugă șeful PNL București.

Vă recomandăm să citiți și:

 Sebastian Burduja, dezvăluiri despre planurile Coaliției: Nu cred că e un troc aici cine ia primăria generală renunță la președinție

Sebastian Burduja, despre posibilul contracandidat Nicușor Dan: „Omului îi este teamă, fuge de mine”