Șeful PSD Cluj, înlocuit cu un jurnalist: „Conducerea partidului a luat o decizie greșită”

Publicat: 19 09. 2019, 19:55

Deputatul Horia Nasra a reacționat, joi, pe Facebook, după ce cu o zi înainte CEx al PSD a decis înlocuirea lui din funcția de președinte al PSD Cluj cu jurnalistul Liviu Alexa.

„Liviu Alexa nu mă poate reprezenta. Conducerea PSD a luat o decizie greșită, cu siguranță că din cei 33 de primari se găsea un lider! Nici măcar nu au fost anunțați colegii mei. Cât despre alegeri libere 🙂 să fim serioși… este mai ușor să conduci un partid prin interimari!”, a scris deputatul într-o postare pe rețeaua de socializare.

El susține că PSD nu mai este partidul în care a intrat în urmă cu 12 ani.

„Acesta nu este PSD-ul în care am intrat acum 12 ani! O spun cu profund regret. Am crezut ca dușul rece din 26 mai ne va trezi la realitate, însă se pare că m-am înșelat…”, a completat Horia Nasra.

Anunțul de înlocuire a lui Horia Nasra de la conducerea PSD Cluj a fost făcut miercuri seara de președintele partidului Viorica Dăncilă.

„Un alt subiect pe care l-am abordat a fost legat de organizațiile în teritoriu. Am numit la PSD Cluj un alt președinte interimar, pe Liviu Alexa, și sperăm ca la Cluj să fie mult mai bun decât a fost acum”, a declarat șeful PSD, care a precizat că decizia vine pe fondul rezultatelor slabe la alegeri.