Victor PONTA, despre vizita lui Marcel Ciolacu la Atena: „Chiar avem nevoie ca Premierul României să revină acolo unde îi este locul”

Publicat: 20 08. 2023, 18:39

Consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu, Victor Ponta, a postat duminică, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la vizita pe care șeful Guvernului o va face luni, la Atena.

Ponta spune că vizita lui Ciolacu este una de bun augur și că prezența premierului la Atena arată că acesta ține la interesele României.

„Chiar avem nevoie ca Premierul României să revină acolo unde îi este locul – în interesul României! Doar așa poți să contezi în luarea marilor decizii – doar așa poți să le influențezi în interesul țării pe care o conduci!”, scrie Ponta.

Ciolacu, reuniune de lucru la Atena

Primierul Marcel Ciolacu va participa luni, 21 august, la Atena, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest, organizată de prim-ministrul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis. Este a treia vizită externă a premierului de la preluarea funcției, după cea din Republica Moldova și Germania.

Discuțiile de la reuniunea din Grecia se vor concentra pe dezvoltarea cooperării regionale în sud-estul Europei, dar și pe provocările ridicate de evoluțiile conflictului din Ucraina asupra statelor participante la dialogul de la Atena.

Potrivit informării transmise de Guvernul României, la întânire vor mai participa președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președintele Consiliului European, Charles Michel, dar și șefi de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest.

Sursa imagine: MEDIAFAX FOTO