VIDEO | Ce doleanțe a avut premierul Marcel Ciolacu în drumul său prin județul Vâlcea: „Îmi era poftă”

Publicat: 06 10. 2023, 16:12
Actualizat: 06 10. 2023, 16:43

This browser does not support the video element.

Aflat într-o vizită în teritoriu în județul Vâlcea alături de secretarul general al PSD, Paul Stănescu și de președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, premierul Marcel Ciolacu s-a oprit din drumul său pentru a sta de vorbă cu cetățenii și pentru a-și cumpără pufuleți, deoarece „îi era poftă”.

Șeful executivului de la București a mers în Vâlcea, acolo unde și-a început ziua cu o vizită la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu, în compania directorului muzeal, Claudiu Tulcea. (detalii AICI)

După ce a plecat de la Muzeu, premierul a ținut morțiș să se oprească la un magazin sătesc, pentru a-și cumpără pufuleți și pentru a asculta doleanțele localnicilor. Pofta premierului a fost atât de intensă, încât acesta și-a cumpărat 2 pungi, una cu pufuleți simplii și alta cu cașcaval, și a promis că îi va împărți pe drum cu colegii sociali-democrați.

Premierul urmează să viziteze și fabrica de conserve din Râureni, ca pe seară, șeful PSD să se retragă la discuții politice în cadrul organizației județene. Acolo va avea loc, de la ora 17:00, conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Vâlcea, urmând ca de la 18.30 să susţină o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean, în prezența președintelui CJ Vălcea, Constantin Rădulescu.

Săptămâna trecută, premierul a mers în teritoriu, atât la organizația PSD Huneodara, cât și la cei de la Timiș, acolo unde s-au desfășurat alegerile interne ale partidului, pentru funcțiile din cele 2 organizații județene. (detalii AICI)

CITIȚI ȘI:

BREAKING NEWS | Rușii au atacat din nou la granița României. Bombardamentele au lovit vama Orlivka, lângă Isaccea

SURSE | Volodimir Zelenski ar urma să vină în România, pe 10 octombrie/ Marcel Ciolacu merge la Kiev luna aceasta