VIDEO | Marcel Ciolacu despre atacurile cu drone de la granița României: Nu ne atacă nimeni, nu este niciun pericol

Publicat: 13 09. 2023, 12:08
Actualizat: 13 09. 2023, 17:15

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, miercuri, despre adăposturile antiaeriene construite în localitatea Plauru ca fiind parte dintr-o intervenție rapidă pentru „că oamenii s-au simțit în nesiguranță”.

Nu arată estetic, a spus premierul despre adăposturi, însă nu există astfel de refugii în acea zonă.

Nu există adăposturi în zona aceea. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am spus presei, sunt în lucru cu Ministerul Apărării şi cu IGSU, şi azi-noapte a funcţionat sistemul Ro-Alert în acea zonă şi nu exista până acum acoperire peste tot.

Marcel Ciolacu a ținut să liniștească cetățenii cu privire la atacurile de la granița României. Ciolacu a spus că nu există niciun pericol și că nimeni nu ne atacă.

A fost o intervenție rapidă AMAPN-ului cu situațiile de urgență, la o solicitare a cetățenilor care locuiesc în acea zonă. Nu este niciun pericol, este normal ca statul să ia în anumite măsuri, este o intervenție provizorie. (…) Nu ne atacă nimeni, oameni buni. Haideţi să liniştim populaţia, că o luăm razna cu toţii. Nu ne-a atacat nimeni și nu ne atacă nimeni. Au sărit niște rămășite dintr-o dronă care a fost lovită de armata ucraineană. Nu a avut explozibil, nu a avut nimic care să dăuneze cetățenilor”

CITEȘTE ȘI:

MApN, după noile atacuri ale Rusiei la Dunăre: Forțele Armatei rămân în ALERTĂ și vor continua cercetările în zonele în care pot să apară riscuri

LIVE UPDATE | Războiul din Ucraina, ziua 567: Atac cu rachete asupra portului Sevastopol din Crimeea. Sunt cel puţin 24 de victime