VIDEO | Marcel Ciolacu își dorește coaliția PSD – PNL și după alegeri / „Suntem ca și autostrăzile, există și dus și venit

Publicat: 23 11. 2023, 15:39
Actualizat: 23 11. 2023, 16:28

This browser does not support the video element.

La Forumul Dezvoltăm România, premierul Marcel Ciolacu a vorbit antreprenorilor despre „coaliția stabilă”, care se află la guvernare. Liderul PSD și-a exprimat dorința ca această formulă politică să funcționeze și după anul electoral 2024. 

Sunt ferm convins va fi stabilă, cel puținpână la sfârșitul anului 2024, această coaliție și chiar îmi doresc, cu toate vorbim de principalele partide concurente, chiar îmi doresc continuăm și după anul 2024 și cu o frecvență mai mică de a schimba miniștrii și prim-miniștrii, fiindcă între timp am văzut și noi calitățile și defectele fiecăruia, a declarat Marcel Ciolacu. 

Referindu-se la relația dintre stat și mediul de business, premierul a constatat lipsa de încredere în politicile guvernamentale, care au provocat frustrare. Însă, a afirmat că „suntem ca și autostrăzile, există și dus și venit”. 

Este o lipsă de încredere între decidenții politici, între guvern, între modificările din Parlament, totdeauna când venea în electoral, mai existau, mai apăreau niște excepții, mai creau o frustrare în interiorul mediului de afaceri. Parcă mi-aș dori nici văd breaking news în care acum, mai nou Ciolacu, acum câteva luni Ciucă, veneau și aduceau apocalipsa în România, fiindcă suntem ca și autostrăzile, există și dus și venit. E normal. 

La același eveniment, președintele PNL a afirmat că partidul care va ieși din coaliție va pierde.

Sursa: Mediafax foto

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Nicolae Ciucă: Cel care va genera ruperea coaliției nu va câștiga, ci va pierde

Nicolae Ciucă: „Dacă Nicușor Dan mai vrea susținerea PNL, condiția e să se înscrie în PNL”