Copilul de doar 10 luni al unui cunoscut sportiv a murit înecat în piscina familiei, la două zile după botez. Tragedia a avut loc chiar de ziua de naștere a bărbatului

Publicat: 17 11. 2021, 22:24
Actualizat: 17 11. 2021, 22:33
Sursă Foto: Pixabay - Caracter Ilustrativ

Jannie du Plessis, campion mondial de rugby cu naționala Africii de Sud, în 2007, a trăit o dramă chiar de ziua sa de naștere. Marți, chiar în ziua când aniversa vârsta de 39 de ani, fiul său de doar 10 luni a murit înecat în piscina familiei, potrivit Poliției, care a anunțat că anchetează cazul. Mai mult, tragedia a avut loc la două zile după botezul copilului.

Decesul copilului a fost anunţat pe Twitter de un fost coleg al lui Du Plessis de la echipa naţională, Toks van der Linde, care a cerut susţinere pentru familia îndoliată. El a atașat și o fotografie cu sportivul, soția sa și copilul celor doi, scrie Daily Mail.

Du Plessis și soția sa, Ronel, mai au două fiice, pe Rosalie și Hele, și locuiesc într-o casă din Krugersdorp, un oraș minier la vest de Johannesburg.

Jannie Du Plessis, pilier care a jucat în Franţa, la Montpellier, între 2015 şi 2019, are 70 de selecţii pentru Springboks. El joacă în acest sezon la echipa sud-africană Lions.