Dan Șucu, o nouă investiție uriașă la RAPID. S-a modificat acționariatul echipei din Giulești

Publicat: 19 01. 2024, 16:00

Dan Șucu avea în vară 70 la sută din acțiunile clubului Rapid, după o majorare, iar acum a ajuns la 80 de procente.

Omul de afaceri a început să investească la formația „vișinie” în urmă cu aproape doi ani, atunci preluând 50 la sută din acțiunile lui Victor Angelescu.

Șucu a ajuns la 70 la sută vara trecută, când a mai oferit zece milioane de euro, bani ce au intrat în contul clubului din Giulești.

Dan Șucu, o nouă investiție uriașă la Rapid. S-a modificat acționariatul echipei din Giulești

Recent, cei care conduc Rapidul spuneau că vor investi încă cinci milioane de euro și acum totul e oficial. Victor Angelescu are acum doar 20 la sută din acțiuni, iar Dan Șucu a ajuns la 80 la sută, după preluarea a încă zece procente.

Victor Angelescu e la Rapid de când echipa era în Liga 3 și a fost principalul finanțator până la promovarea în Superligă.

„Acționarii clubului FC Rapid au decis majorarea capitalului social. Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu deține 80% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 20%” se arată pe pagina de Facebook a clubului Rapid.

„Merge la meciuri, îi place mult acum, suntem amândoi amărâți la înfrângeri, ea mai puțin, eu mai mult. Ea mă mobilizează, e cât se poate de vehementă, e PR-ul meu. Și băieților le place fotbalul, sunt fotbaliști, e normal ca ei să îi placă să stea cu bărbatul și cei doi băieți ai ei. Dacă ei vorbesc doar de fotbal, trebuie să vorbească și ea fotbal, ce să facă?”, a spus Dan Șucu, despre implicarea soției sale în fotbal.

Transferuri la Rapid în iarnă:

  • Florent Hasani (26 de ani), atacant, 300.000 de euro
  • Borisav Burmaz (22 de ani), atacant, 400.000 de euro
  • Ermal Krasniqi (25 de ani), mijlocaș, extremă, un milion de euro
  • Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocaș, liber de contract