Ilie Năstase îi dă replica lui Țiriac: „S-a dat și el deștept!”

Publicat: 06 09. 2020, 14:38
Ilie Năstase îi face plângere penală lui Mugur Isărescu

Ilie Năstase, primul lider ATP, îi dă replica lui Țiriac după ce a declarat că cel dintâi „e cel mai intelegent om din lume” pentru că „nu a muncit vreo zi”.

Campionul Ilie Năstase, care a câștigat 64 de titluri, reacționează la declarațiile controversate ale lui Ion Țiriac punctând faptul  că „în vremea mea mă luptam cu titani ai tenisului, trebuia să muncesc pe brânci ca să-i înving”, potrivit digisport.ro.

Ilie Năstase, despre Țiriac: „S-a dat și el deștept!”

„Bancurile lui, e veche asta, o știu. Mai ajungeam eu numărul unu în lume dacă nu aș fi muncit? Nu cred! În vremea mea mă luptam cu titani ai tenisului, trebuia să muncesc pe brânci ca să-i înving. Credeți că era ușor!?

S-a dat și el deștept. Da, poate că n-am muncit cât a muncit el, asta da, așa e, dar am muncit mult și eu.

Toți muncim în viață. Mai mult sau mai puțin. Pentru un vis, pentru familie, pentru noi, pentru cei dragi”, a declarat Ilie Năstase.

Ion Țiriac, impresionat de un român celebru. „E cel mai inteligent de pe planetă, nu a muncit nicio zi în viața lui!”

Ion Țiriac a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ilie Năstase, fostul său partener de dublu în partidele de tenis. Miliardarul îl consideră pe cel cunoscut drept „Nasty” o persoană inteligentă, în principal datorită faptului că-și permite orice moft, deși nu a fost angajat niciodată.

„Ilie Năstase e cel mai inteligent om de pe această planetă. Are 80 sau 85 de ani și nu a muncit nicio zi în viața lui. Iar acum i-a cumpărat soției o mașină de 250.000 de euro. Am auzit că Rădoi vrea să-și facă o mașină cadou dacă va califica naționala. Să vorbească cu Ilie. Mă întreb ce-și va mai cumpăra acum. Am auzit că avioanele s-au ieftinit”, a declarat Ion Țiriac.