Jucătoarea de tenis Marion Bartoli arată îngrozitor: Abia supraviețuiesc!

Publicat: 07 07. 2016, 18:33
Actualizat: 07 07. 2016, 21:00

Bartoli a primit o interdicție de a participa la un eveniment pentru seniori la Wimbledon în această săptămână, după ce doctorii și-au manifestat temeri serioase cu privire la starea ei de sănătate.

Marion, în vârstă de 31 de ani, a precizat că nu este anorexică, iar virusul pe care l-a contractat este atât de rar incât medicii nu au un nume pentru acesta. „Ce trăiesc eu acum nu este viață. Abia supraviețuiesc! Îmi este teamă pentru viața mea. Inima mi se poate opri în orice moment. Este un coșmar! Nu-i doresc nimănui să treacă prin ce trec eu! Și se înrăutățește gradual. Am nevoie de mănuși ca să folosesc telefonul mobil, întrucât virusul îmi provoacă o electro-sensibilitate severă a pielii”, a declarat Bartoli, citată de BBC.

Bartoli a precizat că poate mânca doar frunze de salată organică și castraveți fără coajă. Franțuzoaica este obligată să folosească apă minerală, în locul celei normale. Marion a anunțat că va începe un tratament la o clinică privată, dar medicii nu știu cum va evolua starea ei.

Fosta campioană de la Wimbledon crede că a contractat virusul când a zburat între Australia, New York și India, în perioada ianuarie-februarie 2016. De atunci, Bartoli a slăbit 20 de kilograme.