Povestea fotbalistului care a jucat pentru echipa națională și a câștigat sute de mii de euro, dar și-a irosit întreaga avere în trei luni

Publicat: 15 12. 2021, 20:55
Sursa FOTO: Captură Youtube

Roman Maksymyuk, fost mijlocaș ucrainean, cu trofee câștigate la Zenit sau Dinamo Kiev și cu meciuri jucate pentru echipa națională la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000, a povestit că juca constant la cazinou sume importante, iar din cauza adicției și-a pierdut inclusiv mașina și cariera sa a intrat pe o pantă descendentă.

Fostul internațional ucrainean a recunoscut că s-a confruntat în viață cu dependența de cazinou, din cauza căreia și-a pierdut toți banii strânși, nu mai puțin de 300.000 de euro, în doar trei luni!

”Îmi plăcea să joc la cazinou cu doi prieteni, putem să jucăm două-trei nopți la rând. Nu sunt deloc mândru, dependența de jocurile de noroc e o boală.

Am pierdut tot. Am început să împrumut bani, iar cariera mi s-a dus în jos. În trei luni am pierdut tot, cam 300.000 de dolari. Mi-am amanetat și mașina”, a recunoscut Roman Maksymyuk, într-un interviu acordat pe canalul de Youtube ”Bombardir”.

Cum a încercat Roman Maksymyuk să scape de dependență
Roman Maksymyuk a transmis că, pentru a scăpa de adicție, a apelat a ajutorul unui psiholog, însă dependența de jocurile de noroc nu a fost depășită.

”Am fost la psiholog de multe ori, m-am luptat cât de mult am putut, dar casinoul va rămâne mereu acolo. Îi sfătuiesc pe toți tinerii fotbaliști să nu intre, să nu încerce așa ceva”, a transmis Roman Maksymyuk.