Raul Rusescu, fotbalistul anului 2012 în România, a ajuns în Liga 2! A semnat cu una dintre favoritele la promovare

Publicat: 24 08. 2022, 19:40
Actualizat: 24 08. 2022, 19:46

Divizionara secundă Concordia Chiajna a anunţat, miercuri după-amiază, că a obţinut serviciile atacantului Raul Rusescu.

Fostul internațíonal a semnat un contract pe un an cu echipa antrenată de Ianis Zicu.

Jucătorul a evoluat de-a lungul carierei la Unirea Urziceni, CS Otopeni, FCSB, Sporting Braga, FC Sevilla, Ankaraspor, Giresunspor, Academica Clinceni. Atacantul în vârstă de 34 ani a venit sub comanda lui Ianis Zicu de la clubul italian Lamezia Terme.

Ultima experiență în România pe care Raul Rusescu a avut-o a fost la Academica Clinceni, în sezonul 2020-2021 al Ligii 1, când a evoluat în 29 de meciuri și a înscris 6 goluri. Ulterior a mers în Italia, în Serie D, la Lamezia, de care s-a despărțit în această vară, acum fiind liber de contract.

CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni, Steaua / FCSB (în trei rânduri), FC Sevilla, Sporting Braga, Ankaraspor, Gisesunspor, Academica Clinceni și Lamezia sunt toate echipele pentru care a evoluat Rusescu.

În 2012, Raul Rusescu a fost desemnat fotbalistul român al anului, iar în sezonul 2012-2013 a fost golgheterul primei ligi a României, cu 21 de goluri marcate, pe când evolua pentru FCSB.

Atacantul originar din Râmnicu Vâlcea este dublu campion al României, cu Unirea Urziceni (2009) și FCSB (2015), are o Cupa României și o Cupa Ligii, ambele câștigate tot cu FCSB, în 2015.

Deces pentru Politehnica Iași și Dinamo

Fostul portar Ioan Bucu, care a jucat pentru Politehnica Iaşi şi Dinamo Bucureşti, dar şi pentru echipa naţională, a murit la vârsta de 66 de ani.

Clubul de fotbal Politehnica Iaşi anunţă pe site-ul său oficial decesul fostului portar Ioan Bucu, care a evoluat şi în echipa naţională a României.

Ioan Bucu s-a născut la Săveni, judeţul Botoşani, şi a început fotbalul la echipa locală, Tractorul.