Spectacol în acest week-end, la Sport Arena Streetball. Cum te poți înscrie la show-ul sportiv

Publicat: 26 05. 2014, 14:30
Actualizat: 21 03. 2019, 03:10

Darlington va încinge atmosfera la Turneul 2 al campionatului de baschet 3×3, care se va disputa între 30 mai și 1 iunie pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Înscrierile pentru Turneul 2 Sport Arena Streetball vor începe luni, 26 mai, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.

Justin Darlington, poreclit „Jus Fly” a fost încoronat anul trecut World King of Dunk chiar la București, la 3×3 EuroTour Sport Arena Streetball, în Piața Constituției.

Canadianul i-a învins atunci, într-unul dintre cele mai puternice concursuri din 2013, pe Porter Mabery, Kristaps Dargais și Alexander Shalygin.

Alături de Jus Fly, va fi prezent la București și Kadour Ziani, considerat părintele slam-dunk-ului, cel care de-a lungul carierei sale i-a impresionat chiar și pe super-atleții din NBA cu reușitele sale. Chiar și la 41 de ani, francezul își păstrează aproape intacte calitățile fizice, iar detenta sa de peste 130 cm, la o înâlțime de doar 180 cm, reprezintă o combinație explozivă și spectaculoasă.

Înscrierile pentru Turneul 2 vor începe luni, 26 mai, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro. Nu există taxă de participare, iar accesul pe terenurile din Politehnică este de asemenea gratuit.

Campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion, în colaborare cu Federația Română de Baschet, Universitatea Politehnică București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.